Sörmesterek

http://a-games.hu/wp-content/uploads/2014/12/Face_stick_HU-kopia.jpg
Szerző: Filip Głowacz, Ireneusz Huszcza
Játékosok száma: 2-4
Grafikus: Piotr Uzdowski
Korosztály: 10+
Kiadó: Board&Dice
Játékidő: 45 perc
Kiadás éve: 2014
Magyar szabály: Letöltés

Jer, tanonc, jer beljebb, szerény sörfőzdénkbe. Igazán megtisztelő, hogy a rengeteg munkalehetőség közül, amiket kaphatnál, a mi sörfőzdénket választottad. Csodálattal adózunk a sörfőzés fejlődése és elterjesztése terén elért eredményeidnek.
Mindezek ellenére a gyakorlatban is fel kell mérnünk a képességeidet. Ennek érdekében próbaidőre felveszünk téged – ami ma kezdődik! Melletted néhány másik figyelemre méltó tanonc is elkezdett nálunk dolgozni. Versenyezned kell velük, hiszen csak egy sörfőző mester pozíciónk van. Gondolom el tudod képzelni, hogy ez nem lesz egy könnyű meló… Be kell bizonyítanod, hogy képes vagy különböző típusú söröket elkészíteni, meghatározott fajtájú malátát és komlót beszerezni ugyanúgy, ahogyan új összetevőkkel javítani a meglévő receptjeinket, hogy a söreid kiemelkedőek legyenek.

A játékosok sörfőzők szerepébe bújnak, akik igyekeznek megszerezni a lehető legtöbbféle sör elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, és az értük járó jutalmakat – aranyat és mester pontokat.
Ezek eléréséhez a játékosok a táblájukat és két helyszínkártyát használnak (piactér és feketepiac) annak érdekében, hogy kialakítsák az erőforrás készletüket és feltöltsék a raktárukat meghatározott jelölőkkel, amelyek befolyásolják a játék menetét.


Kiadó partnerünk:

Board&Dice