Piñata party

3DPinata

Szülinapi piñata partira vagyunk hivatalosak. Felkészülni, vigyázz, kész, üsd, vágd! Már potyognak is a cukorkák a piñata-ból. Siessen mindenki, hogy ne maradjon le a sok finomságról! A zöldalmás a legfinomabb, de a cseresznyés szebb. Kinek sikerül a legtöbb finom cukrot összegyűjtenie? Az a játékos lesz a játék győztese, aki a legszemfülesebb és észreveszi a fűben meglapuló finomságokat és begyűjti azokat. De vigyázz, ne áruld el, hol vannak a kedvenc nyalánkságaid, mert elorrolják előled és hoppon maradsz! Minden parti másképp zajlik, ami a 4 moduláris táblának, a 10 lépésszabálynak és a 3 féle értékelésnek köszönhető. A játék fokozatosan tanítja meg azt a logikát, ami elengedhetetlen a győzelemhez. A doboz tartalmaz egy játékvariánst 8 évnél fiatalabb cukorkafaló manóknak, hogy ők is belekóstolhassanak az édes ízek játékába.

Minden forduló előtt a játékosok döntik el a táblák helyzetét. Véletlenszerűen választanak pontozó lapot és lépés lapokat, vagy a leírásban javasolt összeállításokat használják. Ennek köszönhetően, rengeteg féle variációban lehet játszani a játékot. Kezdőknek, kicsiknek, nagyoknak, zseniknek és stratégáknak egyaránt jó kikapcsolódás a Piñata party.

„A tesztelések során bebizonyosodott, hogy minél többet játszik vele egy játékos, annál gyorsabban és könnyebben találja meg azokat a cukorkákat, amiket felvehet a fűből. Ez annak köszönhető, hogy rááll az agyuk arra a logikára, amit a játék igényel. Minden lépés kombináció és pontozó szabály más és más logika menetén vezeti a játékosokat, így nincs két egyforma játékmenet.” Hegedűs Csaba (szerző)

Mondja el a véleményét Ön is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>